بسمه تعالی
دانش خارق العاده و اعجاب انگیز اهل بیت(ع)
به قلم: یعقوب بن علی بن حسین بن محمد متخلص به «یعقوب محمدی دیوان»
عَنِ اَلصَّادِقِ عَلَیْهِ السَّلاَمُ قَالَ: کَانَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ یَأْکُلُ اَلْقِثَّاءَ بِالْمِلْحِ وَ قَالَ إِذَا أَکَلْتُمُ اَلْقِثَّاءَ فَکُلُوهُ مِنْ أَسْفَلِهِ فَإِنَّهُ أَعْظَمُ لِلْبَرَکَهِ؛
امام صادق علیه السّلام فرمود: رسول خدا (ص) خیار را با نمک میل مىکرد و فرمود خیار را از پایین و قسمت تلخ آن بخورید به درستی که آن برکت عظیمی دارد.
مکارم الأخلاق ج۱ ص۱۸۵
سر خیار قسمت گلدار آن است و ته خیار تلخ است؛ پس قسمت تلخ خیار چه برکت اعظمی می تواند داشته باشد؟
قسمت انتهایی خیار که تلخ و بعضاً بسیار تلخ است حاوی یک نوع ماده شیمیایی موسوم به «کوکوربیتاسین» (Cucurbitacins) است. دانشمندان کشف کرده اند که این ماده «ضد سرطان» بوده و در درمان بیماری سرطان موثر است. پژوهشهای انجام گرفته با عنوان (کوکوربیتاسین- یک هدف امیدوارکننده برای درمان سرطان: Cucurbitacins – A Promising Target for Cancer Therapy) در وب سایتهای مرجع در دسترس علماء، پزشکان، پژوهشگران و آحاد ملت کبیر ایران قرار دارد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1